NARGS Forum - Things To Do

Submitted by Mark McD on Thu, 11/18/2010 - 08:47

A checklist of items to get done on NARGS Forum specifically:

1. Bug - The rolling eyes emoticon does not display properly - I suspect we need to 'escape' a character or two. ::)
some images that work :) ;D :o [Hugh]
a. tried new code for rolling eyes :rolleyes: - hugh completed 11-19-2010

2. In the User's Online area, change the dark blue links to other color for better legibility. [Hugh]
a. changed and/but open to suggestions - hugh on 11-18-2010

3. Create FAQ on using the Notify action on the forum, and other options, to control automatic email topic notifications [MMcD]

4. Update FAQ about what profile information can be seen by internet users, since Hugh's lockdown of profiles.
a. mmcd: done 12-08-2010

5. Create FAQ about photo file size recommendations. [MMcD]

6. Look into why images that are linked in (versus being uploaded) duplicate, one set placed in the body of the text, then duplicated under the body of text as if uploaded. See http://nargs.org/smf/index.php?topic=374.0 for an example. People are able to do this on SRGC all the time, without image duplication. [Hugh]
a. Hugh: done 01-18-2011

Comments


Submitted by RickR on Fri, 12/10/2010 - 19:21

I recall many months ago that there would be a link from the forum back to the NARGS homepage.  Is it there and I'm just not seeing it?


Submitted by Mark McD on Fri, 12/10/2010 - 20:16

RickR wrote:

I recall many months ago that there would be a link from the forum back to the NARGS homepage.  Is it there and I'm just not seeing it?

I've meant to ask this same question myself.  Unless I;m imagining things, I thought there was a link from the Forum back to NARGS Home at one point, then it disappeared, maybe I dreamt it.  It's not too hard to just highlight-edit the URL to go back to the base nargs.org position, but having a link back would be great.  Hugh?


Submitted by HughGmail on Sat, 12/11/2010 - 09:49

Hi guys - adding links (buttons) from the horizontal menu bar requires a modification/hack of one of the forum PHP files.  I have this on my to - do list now.  thanks


Submitted by Mark McD on Mon, 12/13/2010 - 07:52

I'm not sure that the plugin or setting change that was done, in the attaempt to allow people to link images "in-line" with their messages, was ever set back to the original state.  At least for me, when I go to "Additional Options", there is that extra "insert attachment" option.  What's happening is people are using this, adding pics in-line with the body of their message, then all photos get duplicated below.  See Dave Toole's post as an example of the duplicate: http://nargs.org/smf/index.php?topic=374.0
I just fixed another duplication in the new member's post, CMiller.

Hugh, I added this item with your name to the list above.  They're able to do this on SRGC, so there must be some setting or plugin that's not quite right here.  This message demonstrates the duplication.


Submitted by HughGmail on Mon, 12/13/2010 - 13:49

McDonough wrote:

I'm not sure that the plugin or setting change that was done, in the attaempt to allow people to link images "in-line" with their messages, was ever set back to the original state.  At least for me, when I go to "Additional Options", there is that extra "insert attachment" option.  What's happening is people are using this, adding pics in-line with the body of their message, then all photos get duplicated below.  See Dave Toole's post as an example of the duplicate: http://nargs.org/smf/index.php?topic=374.0
I just fixed another duplication in the new member's post, CMiller.

[attachment=1]

Hugh, I added this item with your name to the list above.  They're able to do this on SRGC, so there must be some setting or plugin that's not quite right here.  This message demonstrates the duplication.

To your point, the documentation says the attachments below are not affected.  I just looked for any updates to the package and see that there is indeed an update -
Here's the documentation for the update
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1159
and documentation for the package we installed some time ago
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1000

I will play with this soon.  At least it's not crashing the forum!


Submitted by HughGmail on Fri, 01/07/2011 - 07:29

Status update January 7, 2011 -
a.  I updated the package on planethugh.com forum.  No change in functionality - still see the duplicate entries.
b.  I have sent an email to the SRGC web administrator to see which package he used for the thumbnails option on their forum.  There are a few so I want to get the same one they're using


Submitted by Mark McD on Sat, 03/12/2011 - 11:47

A new item, I attempted to use the Angry emoticon, and it doesn't work, probably needs to be "escaped".  Instead of angry, it's a "greater than" unhappy. 
angry:  >:(